Adressi / Vetoomus

Adressit/vetoomus - lisäominaisuudella sivujen ylläpitäjä voi tehdä sivuilleen adresseja, joihin sivuilla vierailijat voivat lisätä oman nimensä.

Sivun ylläpitäjä voi määritellä vaatiiko adressiin osallistuminen sähköpostivahvistusta (väärinkäytösten estäminen: mm. samaan vetoomukseen vain 1 krt/sähköpostiosoite), kysytäänkö asuinpaikkaa ja syntymäajankohtaa (jotka näytetään adressisivulla listana). Lopuksi ylläpitäjä voi antaa adressiin osallistujalle mahdollisuuden kirjoittaa oman tekstinsä, jossa esim. perustelee kannatustaan.

Käyttöönotto

Adressit lisäominaisuus otetaan käyttöön muokkaamalla kategoriaa, "muokkaa navigaatio" painikkeesta. Kategorian erikoisominaisuudeksi valitaan "Adressit". Tämän jälkeen adressin pitäisi näkyä käyttäjille kys. kategoriassa.

 

Adressin lisääminen

Uuden adressin voi lisätä kohdasta "Uusi adressi", tämän jälkeen adressille annetaan nimi, mistä adressissa on kyse ja määritellään mitä tietoa adressista kirjottaneilta kerätään. 

Ylä- ja alatunniste

Ylä- ja alatunnisteista voi kirjoittaa vapaamuotoista tekstiä vetoomuksesta. Sama kirjoitus toistuu myös jokaisen adressin yhteydessä.