Multimedian lisääminenMusiikin lisäys (mp3)

1. Jos tiedosto ei ole mp3 muodossa täytyy sinun aluksi muuttaa tiedosto kyseiseen muotoon. Tämä tapahtuu ilmaisella Format Factory ohjelmistolla  http://www.formatoz.com/ tukee 45 eri kieltä mm. Suomi.

2. Siirrä musiikkitiedosto aluksi palvelimelle tiedostot työkalun avulla. Siirrä musiikkitiedosto(esim. mp3) aina tiedostotyökalusta löytyvään media kansioon.

HUOM! Älä käytä tiedoston nimessä ääkkösiä, öökkösiä, välilyöntejä tai muita erikoismerkkejä kuten !"#¤%&/()=.

3. Paina editorissa olevaa mediasoitin painiketta.


4. Klikkaa 'selaa' nappia ja valitse media kansiosta musiikkitiedosto.

Media-asetuksista on mahdollista määritellä mm. lähteekö kappale soimaan automaattisesti sivuille saavuttaessa ja alkaako kappale pyörimään uusiksi sen päätyttyä.

Muista määritellä soittimelle leveys (pikseliä) ja korkeus (pikseliä)
Esimerkiksi Leveys: 150 ja Korkeus: 20


Videon lisäys (flash=flv)

1. Tarkista onko videotiedosto .flv -päätteinen, jos ei ole - sinun täytyy muuntaa tiedosto .flv -päätteiseksi. Muuntaminen onnistuu netistä löytyvillä ilmaisilla työkaluilla, esimerkiksi: Format Factory  http://www.formatoz.com/ tukee 45 eri kieltä mm. Suomi.

2. Siirrä videotiedosto palvelimelle tiedostot työkalun avulla. Siirrä videotiedostot aina tiedostotyökalusta löytyvään media kansioon.

HUOM! Älä käytä tiedoston nimessä ääkkösiä, öökkösiä, välilyöntejä tai muita erikoismerkkejä kuten !"#¤%&/()=.

3. Paina editorissa olevaa mediasoitin painiketta.4. Klikkaa 'selaa' nappia ja valitse media kansiosta videotiedosto.

Media-asetuksista on mahdollista määritellä mm. lähteekö video pyörimään automaattisesti sivuille saavuttaessa ja alkaako video pyörimään uusiksi sen päätyttyä.

Muista määritellä soittimelle leveys (pikseliä) ja korkeus (pikseliä)
Esimerkiksi: Leveys: 350 ja Korkeus: 300

YouTube - pätkien lisääminen

Hae Youtubesta (http://www.youtube.com) halutun videon URL-osoite (esim. http://youtube.com/watch?v=snfKTqRvsiY (Ketonen&Myllyrinne - jääkiekkovalmentaja), kopioi se ja liitä se editorissa Video/Media tiedosto - kohtaan kuten alla olevassa kuvassa on esitetty.

Tiedostoa ei tallennu käyttäjän omaan tiedostokansioon, joten se ei vie käyttäjän levytilaa. Muista määritellä soittimelle leveys (pikseliä) ja korkeus (pikseliä)
Esimerkiksi: Leveys: 425 ja Korkeus: 355