Lisenssin hallinta

Lisenssin hallinta-osiossa voit ostaa palvelun, muuttaa yhteystietojasi  ja tilata lisäsovelluksia sivuillesi (Tämä onnistuu myös DEMO-tilassa). Lisenssin hallintaan kirjaudutaan omien sivujen ylläpidon puolelta hallintapaneelista kohdasta 'lisenssin hallinta'.

Lisenssin hallinta -> kirjauduLisenssin hallinnassa on seuraavat kohdat

Tilaa

Tästä kohdasta voit tilata palvelun -lisenssin. Tarkista tietosi kohta ennenkuin tilaat -lisenssin.

Tietosi

Tältä sivulta voit muokata sivuston yhteystietoja ja näet rekisteröitymispäivän, voimassaoloajan. Kun lisenssisi on vanhentumassa, saat sähköpostilla muistutuksen asiasta. Huomaa että tietosi täytyy tarkistaa ja täydentää tarvittaessa ennekuin tilaat lisenssin. Voit täältä muuttaa myös laskutuskautesi sekä valita tuleeko lasku sähköpostilla vai paperiversiona.

Lisäsovellukset (Näkyy vain Demo tilassa)

Demo aikana voit testata eri lisäsovelluksia. Lisäsovellukset ovat käytössäsi noin 5 minuutin kuluttua sen aktivoinnista. Saat sähköpostilla ilmoituksen kun lisäsovellus on aktivoitu.

Lisenssi (Näkyy vain ostetuilla lisenssillä)

Lisenssi kohdasta näet lisensin voimassaoloajan sekä mitä lisäsovelluksia sivuillasi on. Voit jatkaa lisenssisi voimassaoloaikaa sekä aktivoida uusia lisäominaisuuksia sivuillesi. Lisäsovellukset, jotka ovat jo käytössäsi - ovat ruksattuina ja niiden kohdalla näkyy niiden voimassaoloaika.

Jos haluat tilata lisäsovelluksia, ruksaa ne jotka haluat tilata ja klikkaa painiketta 'Tilaa'. Tämän jälkeen näet lisäsovellukset jotka tilasit ja niiden kokonaishinnan. Klikkamalla painiketta 'Kyllä', tilaat lisäsovelluksen ja saat laskun (siihen laskutuskanavaan johon olet tietosikohdassa määritellyt email/sähköposti). Lisäsovellukset ovat käytettävissä sivustostollasi kun lisäsovelluksen maksu on maksettu ja järjestelmämme tunnistaa sen.


Sähköpostit

Voit tehdä omia sähköpostiosoitteita sekä hallita sähköpostilaatikoiden kokoa. Lisäksi voit tehdä sähköpostiohjauksia.
Huom. Demo aikana käytössäsi ei ole sähköposteja. Lisenssi on ensin tilattava ja maksettava ennenkuin voit hallita sähköpostejasi tästä.

Verkkotunnukset

Voit lisätä / tilata verkkotunnuksen sivuillesi. Tarkista ja täytä tietosi kohta huolellisesti ennen tilausta. Verkkotunnus täytyy olla vapaa ennenkuin voit tilata sen. Järjestelmä tarkistuttaa tämän ennenkuin tilauksessa voidaan edetä. Maksamalla laskun verkkotunnus lähtee tilaukseen puoleltamme. Huomaa pankkiviive 1-2 päivää. 
Huom. Demo aikana et voi tilata verkkotunnuksia. Lisenssi on ensin tilattava ja maksettava ennenkuin voit tilata tästä itsellesi verkkotunnuksen.
Kolmannen osapuolen ylläpitämät verkkotunnukset
Jos sinulla on jo verkkotunnus saat sen toimimaan palvelussasi pyytämällä nykyistä verkkotunnuksesi hallitsijaa asettamaan halutut nimet (esim. domain.tld ja www.domain.tld) osoittamaan palvelimen IP-osoitteeseen  (A-record). Riippuen nykyisestä domain hallinnastasi voit tehdä tämän myös itse.

Tiedotteet

Tiedotteet kohdassa näet järjestelmän ylläpitäjän lähettämiä tiedotteita. Tähän tulee tietoa uusista päivityksistä sekä ominaisuuksista.


Tukipyyntö

Tukipyyntökohdasta voit lähettää järjestelmän ylläpitoon tukipyyntöjä. Pyrimme vastaamaan tukipyyntöihin noin 2 arkipäivän päivän sisällä.

Laskutus
Laskutus kohdasta voit tarkastella laskutushistoriaasi sekä näet erääntyvät laskut.

Kirjaudu ulos

Kirjaudu aina tätä kautta ulos lisenssin hallinnasta.