Lisäsovellukset, jotka käyttäjä voi aktivoida itselleen.


             

Lisäsovellukset toiminnon avulla perustat lisäsovelluksista
automaattisesti sivuillesi pääkategorioita.
Voit aktivoida lisäominaisuuksia käyttöösi lisenssin hallinnan kautta.

Pikakysely etusivulle (esimerkki 1) (esimerkki 2) (esimerkki 3)
Kyselyt-lisäsovelluksen avulla voit luoda WWW-sivuille kyselyitä joihin sivuilla vierailijat voivat vastata. Kysymysten tulokset voidaan kätevästi esittää graafisessa muodossa.

Kävijätilastointi (esimerkki 1) (esimerkki 2)
Kävijätilaston avulla voit seurata omien kotisivujesi kävijämääriä. Näet selkeinä esityksinä päivittäiset ja kuukausittaiset kävijämäärät sekä sivulataukset. Näet myös miltä sivuilta omille sivuillenne on siirrytty ja millä hakusanoilla sivunne on löydetty hakukoneista.

Sivukartta (esimerkki 1)
Lisäsovelluksella saat sivujen rakenteen näkymään luettelona yhdellä sivulla. Tämä helpottaa sivuston tarkastelua kokonaisuutena ja on kätevä sovellus jos sivusto on laaja.

Mainosbannerin hallinta (esimerkki 1)
Mainokset -lisäsovelluksella pystyt lisäämään mainoksia yläpalkkin ylle ja alapakin alle sekä sivun oikean laidan uutispalkkiin.  Mainosbannereiden ”klikkauksia” voidaan seurata ylläpidon kautta. Mainosryhmiä on 12 ja kussakin ryhmässä voi olla rajoittamaton määrä mainoksia.

Sivujen sisäinen hakukone (esimerkki 1)
Sivujen sisäisellä hakukoneella voit hakea hakusanoilla tietoa sivuilta.

Etusivun uutisten ajastus  (esimerkki 1) (esimerkki 2)
Ominaisuudella voidaan tiedottaa yrityksen tai yhdistyksen ajankohtaista asioista etusivun keskiosassa. Uutiset voidaan myös arkistoida automaattisesti erillisille arkistosivuille.

Vieraskirja (esimerkki 1)
Vieraskirjaan sivuilla kävijät voivat jättää terveisiään, ehdotuksia tms. Ylläpitopuolelta voit vastata viesteihin sekä poistaa viestejä.

Ajankohtaispalsta etusivulle (esimerkki 1) (esimerkki 2)
Lisäsovelluksella voidaan tiedottaa ajankohtaisista asioista. Ajankohtaiset uutiset esitetään oikealla sijaitsevassa palkissa listattuna, näyttämällä ajankohtaisen uutisen otsikko. Ajankohtaiset voidaan myös arkistoida automaattisesti erillisille arkistosivuille.

Kuvagalleria (esimerkki 1)
Kuvagallerian avulla voit laittaa sivustollesi kuvia, ja järjestää niitä kategorioittain albumeihin. Lisäominaisuus pienentää kuvat automaattisesti sopivan kokoisiksi.

Keskustelufoorumi (esimerkki 1)
Keskustelufoorumissa voidaan käydä keskustelua. Foorumiin voi lisätä uusia keskustelunaloituksia, vastata viesteihin. Keskustelufoorumi on hyvä ja vaivaton sähköisen kommunikoinnin väline. Keskustelufoorumiin on saatavilla myös pakollinen käyttäjien rekisteröinti ominaisuus.

Kalenteri (esimerkki 1)
Kalenteri lisäpalvelu sopii yrityksille ja yhdistyksille tärkeiden tapahtumien, kokouksien ja turnausten merkitsemiseen.

      
Blogi (esimerkki 1)
Blogi toimii ns. Sähköisenä päiväkirjana, jota käyttäjät voivat lukea.
      
Verkkokauppa (esimerkki 1)
Verkkokauppa on helppokäyttöinen sekä monipuolinen verkkokauppaohjelma. Se sopii erinomaisesti yrityksille tai yhteisöille, jotka saavat päivittäin useita kymmeniä tilauksia.


Postituslista (esimerkki 1)
Postituslistan avulla voit vaivattomasti lähettää sähköposteja postituslistalle liittyneille. Postituslista on kätevä tapa viestiä esimerkiksi jäsenille tai asiakkaille.