Mainokset
 

Mainokset -lisäsovelluksella pystyt lisäämään mainoksia yläpalkkin ylle ja alapakin alle sekä sivun oikean laidan uutispalkkiin. Mainospaikkoja on useita, ja kussakin ryhmässä voi olla rajoittamaton määrä mainoksia jotka vuorottelevat. Uutispalkki näkyy normaalisti sivuilla joiden erikoisominaisuus on etusivu, mutta se voidaan määrittää näkyväksi joka sivulla yleisistä asetuksista.

Mainosten hallitaan pääset ylävalikon kohdasta 'Mainokset'. Mainosten hallinnassa valitse ensin mainosryhmä muokattavaksi. Ryhmät kuvaavat paikkoja yläpalkin yllä, alapalkin alla tai Ajankohtaiset- ja kyselyt lisäsovelluksen alla.
Header on mainospaikka ylapalkin yllä, Footer on mainospaikka alapalkin alla.
Sivupalkki 1 on ylin mainospaikka, Sivupalkki 2 sen alla jne. Täytä paikat numerojärjestyksessä. Valitse mainoskohta jota haluat muokata ja klikkaa 'Valitse'.

Oikealle aukeaa uusi kohta otsikolla 'Muokkaa mainospalkkia' ja sen alla 'Lisää'. Jos sinulla on jo mainoksia valitsemassasi ryhmässä voit valita 'Mainospalkki'-valikosta haluamasi mainoksen muokattavaksi. Jos haluat luoda uuden mainoksen, siirry kohtaan 'lisää'.


 • Kirjoita mainoksen nimi. Tämä nimi näkyy ainostaan hallintatyökalun puolella.
 • Valitse, milloin mainos alkaa näkyä sivuilla ja milloin sen näkyminen loppuu.
 • Valitse mainoksen prioriteetti. 1 on matalin ja 10 korkein. Prioriteetillä on merkitystä jos ryhmässä on useampia mainoksia. esim. jos ryhmässä on kaksi mainosta joista mainos X:llä on prioriteetti 1 ja mainos Y:llä prioriteetti 2, mainos Y näkyy keskimäärin 2 kertaa useammin. Jos ryhmään lisätään mainos Z jolla on prioriteetti 7, Mainos X näkyy keskimäärin joka kymmenennellä latauksella, Y 2 kertaa kymmenestä ja Z 7 kertaa kymmenestä.
 • Lataa mainos jota haluat käyttää koneeltasi. Oikeassa sivupalkissa olevan mainoksen leveys voi olla maksimissaan 200 pikseliä, pienemmät mainokset keskitetään. Mainoksen korkeus on rajoittamaton.
 • Jos haluat käyttää flash-muotoista banneria, tulee kohdesivuston linkki sisältyä itse flash-banneriin.
 • Kirjoita osoite johon mainos toimii linkkinä. Muista laittaa http://  osoitteen alkuun.
 • Klikkaa 'lisää' lisätäksesi mainoksen sivuille.
 • Hyväksytyt tiedostomuodot: gif, jpeg, flash
 • Mainoisten näkyvyydestä sekä klikkauksista tarjotaan reaaliaikaiset raportit. Flash bannereissa bannereihin on laitettava yleisesti käytetty clickTAG -parametri jotta raportteja voidaan kerätä.
  Lisätietoa:http://www.flashclicktag.com/

  Ja tuo syötetään flashille erikoisella FlashVars parametrilla.Toista äskeinen jos haluat lisätä useamman mainoksen samaan ryhmään. Valitse uusi ryhmä jos haluat lisätä mainoksen toiseen ryhmään.

Mainoksen muokkaaminen / poistaminen

Mainosryhmän mainoksia voit muokata valitsemalla ensin ryhmän ja sen jälkeen 'Mainospalkki'-valikosta mainoksen. Voit muokata mainoksen kaikkia ominaisuuksia ja vaihtaa mainosta halutessasi.

Mainoksen poistaminen tapahtuu 'Päivitä' -painikkeen vieressä sijaitsevasta 'Poista' -painikkeesta. Kun olet klikannut 'Poista' -painiketta sinun tulee vielä hyväksyä poisto klikkaamalla 'Kyllä' kysymykseen "Poistetaanko?".

Mainosryhmän tilastot

Mainokset sivun alaosassa näkyy valittuna olevan mainospalkin tilastot. Tässä näkymässä näkyvät kuukausittaiset lataus (N) ja klikkaus (K) määrät. Klikkaamalla kuukautta näet kuukauden päivittäiset lataukset ja klikkaukset. Klikkaamalla mitä tahansa päivää palaat takaisin kuukausinäkymään.

HUOM! Jos poistat mainoksen, myös sen tilastot poistuvat.