Kyselyt


Kyselyt -lisäsovellus sijaitsee sivun oikeassa laidassa, tai sisällössä. Kyselyt -lisäsovelluksen avulla voit luoda joko normaalin tai monivalintakyselyn.

Kyselyjen hallintaan pääset ylävalikon kohdasta 'Kyselyt'. Kun luot uuden kyselyn, kirjoita kysymys ja klikkaa kohtaa 'lisää'. Kirjoita vastausvaihtoehdot ja jos haluat julkaista kyselyn heti, valitse kysymystyypiksi joko 'normaali' tai 'monivalinta' (normaalissa vastaaja voi valita ainoastaan yhden vaihtoehdon, monivalinnassa useampia).
Uutispalkissa voi olla yksi kysely aktiivisena, aktiivinen kysely on uusin kysely jota ei ole piilotettu. Jos haluat palauttaa vanhan kyselyn käyttöön, piilota sitä uudemmat kyselyt.  Vanhat kyselyt näet kyselyjen hallinnassa.

Kun käyttäjä vastaa kyselyyn hän näkee vastausprosentit palkkeina ja vastaajien määrän. Kohta N= ilmoittaa vastaajien määrän. Ylläpitopuolelta kyselyiden tulokset näkyvät painamalla painiketta 'tulokset', ja klikkaamalla kyselyä jonka tuloksia haluaa tarkastella.
Kyselyiden muokkaus ja poisto

Voit muokata kysymystä sekä vastausvaihtoehtoja vapaasti mutta muista aina klikata 'Päivitä' nappia sen kohdan perässä jota muokkasit. Vastausvaihtoehtoja voi poistaa klikkaamalla kohtaa 'Poista' vastauksen alla ja tämän jälkeen klikkaamalla kohtaa 'kyllä' kysymykseen 'Oletko Varma'. Kyselyn voi poistaa klikkaamalla kohtaa 'Poista' kysymyksen alla ja klikkaamalla 'kyllä' kysymykseen 'Oletko Varma'.